• ca
  • es
  • en
  • fr

embotits-vall-del-ges-empresa-lempresa-enterprise-the-company

LA NOSTRA HISTÒRIA

L’elaboració d’embotit ha sigut sempre una tradició dins la nostra família, començant pels nostres avis, que ja feien la matança a pagès. Seguint aquests costums, nosaltres, en Miquel i la Roser, sempre hem elaborat productes per al nostre propi consum.

Però no va ser fins a l’any 2000 que ens vam convertir en propietaris d’una antiga casa de poble a Sant Pere de Torelló, antigament anomenada “Can Sauquet”, amb la intenció de convertir aquesta tradició amb un petit negoci familiar .

L’any 2003, després d’unes llargues reformes, vam poder iniciar l’activitat acompanyats per en Sergi, en Gerard i la Mireia,els nostres fills. Des de llavors hem estat treballant de valent per elaborar embotits tradicionals d’alta qualitat i distribuir-los arreu del territori.

embotit-plana-de-vic

ACTUALITAT

Actualment venem els nostres embotits amb fires d’artesans d’arreu de Catalunya i en botigues gourmet de la província de Girona i Barcelona.

El gran secret del nostre producte es troba en la selecció molt acurada de les carns que utilitzem i en la curació, un procés que pot oscil.lar entre les tres setmanes i els tres mesos de curació depenent del producte del que es tracti. Aquest procés té lloc en un entorn immillorable, a la falda de Bellmunt, al nord de la Plana de Vic (Barcelona) la Catalunya Central, capital per excel.lencia dels embotits. En aquesta regió s’ajunten les millors condicions: les nits fresques i els dies humits fan de la llonganissa i els mini fuets d’entre altres embotits curats, uns productes molt apreciats per tots els paladars.

La nostre filosofia es podria definir amb dues paraules, QUALITAT I TRADICIÓ

embotits-vall-del-ges

La nostra Missió

Posar a disposició dels nostres clients productes de màxima qualitat sense perdre la tradició en el procés d’elaboració i arribar a tots els paladars.

La nostra Visió

Treballar diàriament per garantir la millor qualitat en els nostres productes. Volem estar al capdavant de les empreses fabricants d’embotits artesanals.

Els Nostres Valors

  • Petita empresa familiar amb control total del procés d’elaboració artesanal.
  • Alta qualitat en les matèries primes utilitzades : selecció molt acurada de les carns, per garantir un producte final òptim.
  • Seguiment detallat en el procés d’assecatge dels productes.
  • Seguretat alimentària garantida en els nostres productes.
  • Respecte pel medi ambient i per l’entorn que ens envolta.
  • Relacions personals basades en la confiança i el respecte.

SITUACIÓ

Sant Pere de Torelló és un municipi de la comarca d’Osona, província de Barcelona, situat a l’extrem septentrional de la Plana de Vic. El poble destaca especialment pel seu gran patrimoni natural, ja que es troba on conflueixen el riu Ges i Fornès i està envoltat de magnífics prats i muntanyes. Al seu Nord hi trobèm el Ripollès i a l’Oest, la Garrotxa.

INSTAL·LACIONS